Vår filosofi er enkel i Devenia. Ikke lyv eller overdriv. Ikke lek med dine kunders penger og tid. Viktigst er alltid er å levere stabile resultater over tid.

Bjørn Are Solstad

SEO Ekspert og CEO i Devenia Ltd.

SEO ekspert Bjørn Are Solstad

Min SEO ekspertise har utviklet seg gjennom mange år og jeg er stolt over å ha levert resultater som SEO ekspert siden midten av nittitallet. Kundene mine vet at jeg aldri tar sjanser som de risikerer å bli straffet for i søkeresultatene hos Google, Bing og de andre søkemotorene vi jobber med.

Ønsker du strategiske råd og veiledning i forbindelse med SEO i Norge eller internasjonalt, så kan jeg hjelpe deg med dette. Send meg en epost, så tar vi det derfra. Forklar kort hva henvendelsen gjelder.

Hva sier de jeg har jobbet med om meg?

Noen av mine kunder og samarbeidspartnere har skrevet sine vurderinger av meg på min LinkedIN profil. Jeg foreslår du tar en titt der så kan du lese selv hva de sier.

Historikk

Devenia Ltd. ble grunnlagt i februar 2007. Dette var en naturlig konsekvens av at vi hadde jobbet opp en solid portefølje av kunder og egne prosjekter som dannet grunnlag for videre ekspansjon. Selskapet har hovedkontor i London i Storbritannia.

Siden etableringen av Devenia, har vi jobbet med små og store kunder i en rekke land.

Vi er ydmyke og forsiktige i alt vi gjør. Vi vet at det er lett å gi løfter, men ikke alltid like enkelt å følge opp. Derfor lover vi mindre, og leverer mer. Det er uansett om du er fornøyd med resultatene vi leverer som avgjør om du ønsker å fortsette å samarbeide med oss.

Bjørn Are Solstad
SEO ekspert og CEO i Devenia Ltd. – Markedsføring i søk & sosiale medier